Recipe img
  • Įvertinimas: no comments
Add to Favorite

Kokteilio Aprašymas

Kokteilyje dominuoja agavai.

Sukurtas 1987-1988 Julio Bermejo. Pavadintas jo restorano, garsėjusio kaip „geriausio tekilos baro žemėje” vardu.

Ingredientai

  • Reposado tekila 60 ml
  • Žaliųjų citrinų sultys 30 ml
  • Agavų sirupas 15 ml

Žingsniai

  1. Supilkite visus ingredientus į kokteilinę, pridėkite ledo ir gerai suplakite.
  2. Į atvėsintą stiklinę taurę pridėkite ledo kubelių ir nukoškite į ją suplaktą gėrimą.
  3. Kokteilį papuoškite laimo skiltele.

Kokteilio įvertinimas

Spauskite norėdami įvertinti

Įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 2

Nėra jokių įvertinimų

Panašūs receptai

Alkoholiniai kokteiliai

Alkoholiniai kokteiliai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  Your rating was

Grįžti į viršų