Rikiuoti
    Rodyti:
Dar žinomas kaip Papa Doble. Ir ne veltui, nes kokteils yra dvigubai didesnis už reguliarų daiquiri stiliaus kokteilį. Sukurtas Kuboje, pačiam E. Hemingvėjui, po...
Stiprus, nesaldus kokteilis.
Sukurtas Chris'o Ojeda'os, Soho House, vakarų Hollywood'e, JAV. Tai populiariausias visuose pasaulio Soho House klubuose ir vis labiau populiarėjantis įprastuose baruose.
Vaisinis kokteilis su puikiai suderintais ingredientais. Sukurtas Singapūro Raffles viešbutyje dirbusio barmeno, apytiksliai apie 1915 m.
Stiprus kokteilis. Sukurtas 1938 m. Monteleone Hotel, New Orleans, USA
Puikiai tinka po sotaus patiekalo.
Nesaldus, ryškaus skonio kokteilis. Sukurtas Sam Ross'o 2007 m. Chicago, USA
Stiprus, gerai subalansuotas kokteilis su džinu ir žolelių likeriu.
Aviečių, ananasų ir degtinės derinys. Lengvas, vaisinis gėrimas.
Vaisinis, karstelinčiai saldus kokteilis. Kokteilio kilmė - Kuala Lumpur Hilton viešbutis, kurio atidarymo proga svečiai buvo vaišinami būtent šiuo gėrimu.
Grįžti į viršų