Rikiuoti
    Rodyti:
Prabangus, mėtinis gėrimas. Sukurtas 2004 Audrey Saunders, New York, USA
Whiskey sour derinys su sodriu medaus skoniu, subtiliu viskio dūmingumu ir imbiero akcentu.
Puikus kreminis desertas jūsų taurėje.
Kokteilis išpopuliarėjęs dar 1980 m.
Sukurtas 2008 metais Le Lion Bar de Paris, Hamburge, Vokietijoje. Dar vadinamas Gin Pesto.
Gaivus ir mėlynesnis už žydriausią Karibų dangų kokteilis. Degtinė, mėlynas curaçao likeris ir limonadas kokteilį paverčia atostogų gėrimu į kurį tiesiog norisi pasinerti.
Vaisinės „Aperol“ natos ir geltonojo „Chartreuse“ medaus žolingumas sukuria gaivų, citrusinį gėrimą.
Ilgą laiką baruose karaliavęs Aperol gėrimas turi stiprų konkurentą - Pampelle greipfrutų likerį. Nors šie gėrimai ir yra panašūs, tačiau Pampelle Spritz pasižymi Spritz...
Kuriam laikui pamirškite antrąjį žodį šio kokteilio pavadinime. Šiame kokteilyje nėra klasikinio „Martini“ gėrimo. Pasaulinio garso kokteilio kūrėjas, barmenas Douglas Ankrah manė, kad pornografinių...
„Cuba libre“ yra populiarus kokteilis, kurį galite labai lengvai pasigaminti. Šio kokteilio skonis yra panašus į jo ingredientus: romą ir kokakolą, tačiau šviežių žaliųjų...
Grįžti į viršų