Kokteilis Description
Ingredientas, naudojamas kokteiliuose ir kulinarijoje.
Ingredientai
- Žaliųjų citrinų 18
- Cukraus 500 ml
Steps
- Gerai nuplaukite žaliąsias citrinas, tada nuskuskite žievę su skustuku (arba galite bandyti tarkuoti), stengdamiesi kuo mažiau užkabinti baltą sluoksnį, esantį po žieve.
- Turėtų išeiti apie ~150 gramų žievės.
- Žaliąsias citrinas perpjaukite per pusę ir gerai išspauskite.
- Turėtų gautis ~500 ml skysčio.
- Skystį ir cukrų supilkite į sandariai uždaromą indą ir 3-5 minutes maišykite, kol cukrus galutinai ištirps.
- Žievę sumaigykite ir sudėkite į tą patį indą, dar kartą gerai išmaišykite.
- Sandariai uždarykite indą ir palaikykite šaldytuve vieną parą.
- Po paros laiko išimkite, gerai nukoškite ir pašalinkite žievę bei užsilikusius tirštimus, supilkite į butelį ar indą, kuriame laikysite sirupą.
- Palaikykite dar parą šaldytuve, prieš naudojant.
Similar recipes
Nealkoholiniai kokteiliai
Nealkoholiniai kokteiliai
Nealkoholiniai kokteiliai