Recipe img
  • Įvertinimas: no comments
Add to Favorite

Kokteilis Description

Ingredientas, naudojamas kokteiliuose ir kulinarijoje.

Ingredientai

  • Žaliųjų citrinų 18
  • Cukraus 500 ml

Steps

  1. Gerai nuplaukite žaliąsias citrinas, tada nuskuskite žievę su skustuku (arba galite bandyti tarkuoti), stengdamiesi kuo mažiau užkabinti baltą sluoksnį, esantį po žieve.
  2. Turėtų išeiti apie ~150 gramų žievės.
  3. Žaliąsias citrinas perpjaukite per pusę ir gerai išspauskite.
  4. Turėtų gautis ~500 ml skysčio.
  5. Skystį ir cukrų supilkite į sandariai uždaromą indą ir 3-5 minutes maišykite, kol cukrus galutinai ištirps.
  6. Žievę sumaigykite ir sudėkite į tą patį indą, dar kartą gerai išmaišykite.
  7. Sandariai uždarykite indą ir palaikykite šaldytuve vieną parą.
  8. Po paros laiko išimkite, gerai nukoškite ir pašalinkite žievę bei užsilikusius tirštimus, supilkite į butelį ar indą, kuriame laikysite sirupą.
  9. Palaikykite dar parą šaldytuve, prieš naudojant.

Kokteilio įvertinimas

Spauskite norėdami įvertinti

Įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Nėra jokių įvertinimų

Similar recipes

Nealkoholiniai kokteiliai

Nealkoholiniai kokteiliai

Nealkoholiniai kokteiliai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  Your rating was

Grįžti į viršų