Recipe img
  • Įvertinimas: no comments
Add to Favorite

Kokteilio Aprašymas

Ingredientas naudojamas gėrimams ir patiekalams ruošti. Jo prireiks gaminant imbierinį limonadą, dar žinomą kaip „Ginger Ale“.

Ingredientai

  • Imbiero šaknys 500 g
  • Baltasis cukrus 350 g
  • Vanduo 500 ml

Žingsniai

  1. Imbierą nuskuskite ir smulkiai supjaustykite.
  2. Sudėkite į puodą su vandeniu.
  3. Užkaiskite puodą, palaukite kol užvirs ir virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
  4. Išjunkite ugnį ir puodą uždengę dangčiu palaikykite mažiausiai valandą.
  5. Skystį nukoškite per sietelį, atskirdami imbiero gabalėlius, kuriuos tiesiog išmeskite.
  6. Skystį vėl supilkite į puodą, supilkite cukrų ir užskaitę, ant mažos ugnies, maišykite, kol ištirps cukrus, bet neleiskite užvirti.
  7. Dar kartą nukoškite sirupą, šį kartą – per kavos filtrą.
  8. Leiskite sirupui ataušti ir supilkite į sandariai uždarom indą, kuriame laikysite sirupą.

Kokteilio įvertinimas

Spauskite norėdami įvertinti

Įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Nėra jokių įvertinimų

Panašūs receptai

Nealkoholiniai kokteiliai

Nealkoholiniai kokteiliai

Nealkoholiniai kokteiliai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  Your rating was

Grįžti į viršų