Kokteilio Aprašymas
Ingredientas naudojamas gėrimams ir patiekalams ruošti. Jo prireiks gaminant imbierinį limonadą, dar žinomą kaip „Ginger Ale“.
Ingredientai
- Imbiero šaknys 500 g
- Baltasis cukrus 350 g
- Vanduo 500 ml
Žingsniai
- Imbierą nuskuskite ir smulkiai supjaustykite.
- Sudėkite į puodą su vandeniu.
- Užkaiskite puodą, palaukite kol užvirs ir virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
- Išjunkite ugnį ir puodą uždengę dangčiu palaikykite mažiausiai valandą.
- Skystį nukoškite per sietelį, atskirdami imbiero gabalėlius, kuriuos tiesiog išmeskite.
- Skystį vėl supilkite į puodą, supilkite cukrų ir užskaitę, ant mažos ugnies, maišykite, kol ištirps cukrus, bet neleiskite užvirti.
- Dar kartą nukoškite sirupą, šį kartą – per kavos filtrą.
- Leiskite sirupui ataušti ir supilkite į sandariai uždarom indą, kuriame laikysite sirupą.
Panašūs receptai
Nealkoholiniai kokteiliai
Nealkoholiniai kokteiliai
Nealkoholiniai kokteiliai